Wall Lamp Augusta

L0

Përfundoni skemën tuaj të ndriçimit në stilin bashkëkohor me llambën rombike Augusta Wall Wall.

Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Llambat janë fshehur me zgjuarsi midis dy shtresave alternative prej çeliku të përfunduar prej ari, duke shtuar tërheqjen frymëzuese për banesat private, si dhe vendet e mikpritjes.