Side Table Henley 60X60cm

L0

Shtoni stil të përjetshëm në dhomën tuaj të ndenjes me tavolinën anësore katrore Henley.

265 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo tryezë e rastit përmban një kornizë të përfunduar prej bronzi dhe një majë të bukur të mermerit të bardhë me thekse delikate të toneve gri dhe të zeza.