Hollywood Pouf

L0

Një gjuhë e re për objektet, që përmban forma që ofrojnë një zgjidhje origjinale për nevojën për rehati.

118 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Pulfi i Hollywood-it ka mbushje poliuretani dhe tapiceri speciale prej pëlhure elastike, me mbulesa plotësisht të lëvizshme. Në dispozicion në dy formate (mesatare Hollywood dhe Hollywood i madh), në të kuqe, jeshile, patëllxhan, gri antracite, blu natën, të zezë, rozë, kafe, të bardhë, fuchsia, portokalli, të verdhë ose blu të lehta.