Ella Stool Antracite

Stoli Versmissen Ella ka një karakter klasik dhe stili të lartë. Tapiceria e saj simpatike prej kadifeje krijon një atmosferë shumë shtëpiake dhe nxjerr një aureo të rehatisë dhe vetëkënaqësisë.

Product code ELLAANTRA
Fabric Specs Composition 100% PES / Abrasion: 25.000 Martindale
Upholstery Antracite Velvet (5013-116)
Finish Shiny Gold
Material Stainless Steel
Diameter (cm) 46
Height (cm) 48
Volume (m3) 0.115
Nett Weight (kg) 7.5

Përshkrim

Stoli Versmissen Ella ka një karakter klasik dhe stili të lartë. Tapiceria e saj simpatike prej kadifeje krijon një atmosferë shumë shtëpiake dhe nxjerr një aureo të rehatisë dhe vetëkënaqësisë.
Stoli Ella nga Versmissen është bërë prej çeliku inox dhe e veshur me kadife. Baza është e veshur me bronz dhe për kadife keni zgjedhjen midis ngjyrave të ndryshme.