Galet Pouf

L0

Një guralecë, me rregullsinë e saj të papërsosur, tani bëhet një mobilje me modelin Galet.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një guralecë është një sipërfaqe në të cilën një botë e imazheve merr jetë. Galet është një stol me një formë të parregullt, një pajisje shtesë që duhet të përdoret dhe të vendoset në njërën anë kur paraqitet nevoja.