Goa Sandalwood Cedar

Sandal Cedar – Ajri mbushet me një ndjesi të parezistueshme të pyjeve të egra.

Kategoritë: , ,
Brandet:

Përshkrim

Zbulojmë kedrin e Atlasit, me aroma të rrëshirave dhe copëzave të drurit, pastaj dru sandali australian, me shënime të ëmbla dhe balsamike. Në sfond, kjo melodi elegante prej druri është zbukuruar me aroma të rralla të drurit tik. Zgjidhni aromën tuaj në VEKO nëse nuk keni akoma një aromatizues ambienti.