Patcholi Cedrat Goa

Elegante dhe dekorative.

Kategoritë: , ,
Brandet:

Përshkrim

Në pak çaste dhe për disa muaj, rrjetat prej palme kacavjerrëse lartësojnë aromën e tyre të ëmbël në shtëpi. Patchouli, zgjimi i pasur dhe intensiv, përzihet me nota aromatike të kedrit blu. Pastaj qitro, me gaz dhe me shije frutash lë të kuptohet n ambient. Një aromë e drurit me aromë të gjallë.