Imperial White Musk Home Fragrance

Lule – Myshk
Aromë e përsosur në shtëpi për relaks.
Kjo aromë hapet me ëmbëlsinë e lules së bajames që ndërthuret me jasemin.

Kategoritë: , ,
Brandet:
Aromë 10%
Shishe qelqi
Grupi i shkopinjve është i paketuar në një zarf të veçantë dhe do të përfshihet automatikisht në porosinë tuaj.
Aroma zgjat afërsisht 4 muaj
Prodhuar ne France
Bërë me dorë/Hand Made
Aromë origjinale e krijuar në Grasse - Francë nga John-Paul Welton

Përshkrim

Udhëzime për kujdesin:

Vendosni të gjithë shkopinjtë në shishe në mënyrë që të aromatizojnë dhomën.
Përdorimi i parë: lëreni shkopinjtë të zhyten për një orë dhe pastaj i ktheni nga ana tjetër.
Ktheni shkopinjtë rregullisht. Sigurohuni që ta bëni në një sipërfaqe të qëndrueshme.

Udhëzime sigurie:
Lëng dhe avull shumë i ndezshëm.
Mos e përdorni për ndonjë qëllim tjetër përveç atij për të cilin është menduar produkti,pra aromatizues ambienti. Shmangni kontaktin me sy. Mos e gelltit. Mbajeni larg fëmijëve. Lexoni etiketën para përdorimit. Mos e përdorni në sy, në lëkurë ose në veshje. Mbajeni të freskët.