Secret Amber Scented Candle

Lule – Qelibar – Musky

Kjo aromë tërheqëse, e ndjeshme është tërheqje e pastër.
Hapja është tërheqëse me thelbin e saj të shijshëm të trëndafilit me pluhur. Pastaj kjo aromë moderne dhe sensuale zbulon një jaseminë të bardhë vullnetare, të theksuar nga ngrohtësia e përzier me qelibar, myshk dhe një nuancë delikate të vaniljes.

Kategoritë: , ,
Brandet:
Dylli klasik, fitila 100% pambuku. Aromë 10%. Enë qelqi. Koha e vlerësuar e djegies: 100 orë. Prodhuar ne France Bërë me dorë/Hand Made Aromë origjinale e krijuar në Grasse - Francë nga John-Paul Welton Ky qiri është bërë me dorë dhe është punuar me kujdes për mirëqenien tuaj me substanca organike.

Përshkrim

Udhëzimet e Kujdesit:
Lëreni qirinjën të digjet derisa të likuidohet e gjithë sipërfaqja para se ta shuani qirinjtë.
Pasi ta keni fikur qiriun, sigurohuni që fitilat të jenë të drejta dhe të pozicionuara siç duhet.
Nëse është e nevojshme, ripoziciononi fitilin vertikalisht në vendin e tij origjinal.
Pritini fitilat në 0,5 cm përpara se të ndizni përsëri.
Sigurohuni që fitilat të priten rregullisht për të siguruar një djegie të rregullt.
Kjo do të sigurojë që qiri juaj të digjet në mënyrë efikase, pa tym.
Një qiri i ndezur duhet të mbikqyret gjithmonë.

Udhëzimet e Sigurisë:
Lexoni etiketën para përdorimit.
Mbajeni larg fëmijëve, kafshëve dhe materialeve të ndezshme.
Mos lejoni që qiri të digjet i pambrojtur.
Vendoseni në një sipërfaqe të qëndrueshme, rezistente ndaj nxehtësisë.
Mos digjni për më shumë se 4 orë në të njëjtën kohë.
Mos e digjni qiriun deri në fund.
Shuajeni qiriun kur të kalojë brenda 1.5 cm nga mbajtësja e saj.