Jardin Particulier Home Fragrance

Lule – Myshk/e ëmbel – Pudër
Përzierje mahnitëse

Ashtu si kopshtet e fshehura të oborreve parisiene, kjo aromë është plot të papritura dhe na çon në një kopsht imagjinar. Notat e sipërme të Bergamotit, të martuara me karotë dhe karafil, i japin vendin lëkurës, selvi dhe irisit me pluhur të hollë, të mbështetur në nota druri të kedrit, duke kujtuar erën e lapsit.

Kategoritë: , ,
Brandet:
Aromë 10%
Shishe qelqi
Set shkopinj të përfshirë në paketim.
Aroma zgjat afërsisht 3 muaj
Prodhuar ne France
Bërë me dorë
Aromë origjinale e krijuar në Grasse - Francë nga John-Paul Welton

Përshkrim

Udhëzime për kujdesin:

Vendosni të gjithë shkopinjtë në shishe në mënyrë që të aromatizojnë dhomën.

Përdorimi i parë: lëreni shkopinjtë të zhyten për një orë dhe pastaj i ktheni nga ana tjetër.

Ktheni shkopinjtë rregullisht. Sigurohuni që ta bëni në një sipërfaqe të qëndrueshme.

Udhëzime sigurie:

Lëng dhe avull shumë i ndezshëm.

Mos e përdorni për ndonjë qëllim tjetër përveç atij për të cilin është menduar produkti,pra aromatizues ambienti. Shmangni kontaktin me sy. Mos e gelltit. Mbajeni larg fëmijëve. Lexoni etiketën para përdorimit. Mos e përdorni në sy, në lëkurë ose në veshje. Mbajeni të freskët.