Geo Pouf

L0

Geo pouf është një aksesor që mund të vendoset në çdo ambient shtëpie .

158 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një element i gjithanshëm që mund të lidhet me stile të ndryshme, me një ndryshim të thjeshtë të tapicerive dhe zgjedhjen e pëlhurave ekskluzive. Geo është një pouf që shton një ngjyrim të personalitetit në çdo mjedis, ndërsa krijon ulëse shtesë. Mbulesa plotësisht të lëvizshme.