Elephant Bedbench

Stoli i krevatit tonë drejtkëndor Elephant sjell një nuancë shtesë elegance në çdo dhomë gjumi

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Stoli i krevatit tonë drejtkëndor Elephant sjell një nuancë shtesë elegance në çdo dhomë gjumi, duke rrezatuar një ndjenjë luksi në një shtëpi private, si dhe një suitë hoteli. Një kombinim unik i një forme të guximshme me këmbë metalike të hollë dhe të sofistikuar.