Mirror Slim Amber

Reflektoni bukurinë e interierit tuaj me pasqyrën luksoze Slim Mirror.

SKU: 112599 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Reflektoni bukurinë e interierit tuaj me pasqyrën luksoze Slim Mirror. E karakterizuar nga skajet e saj të dallueshme të xhamit pasqyrëtë pjerrët, kjo pasqyrë luksoze do të injektojë teksturë dhe thellësi magjepsëse në hapësirën tuaj të brendshme. Ideale për ambiente të brendshme klasike dhe bashkëkohore.