CONSOLE TABLE CARLISLE

L0

Karakterizohet nga një dizajn arkitektonik dhe një model i linjës së pjerrët, Tabela e Konsolit të hijshëm dhe me shkëlqim Carlisle është një shtesë e shkëlqyeshme për dekoret moderne dhe bashkëkohore. Isshtë punuar nga çelik inox dhe përmban një fund të lëmuar.

Out of stock

Kategoritë: ,
Brandet: Eiccholtz

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

TIRANSI IKONIK
Frymëzuar nga Objektiviteti i Ri ose Pragmatizmi i Ri (arkitektura moderniste Hollandeze dhe Gjermane nga vitet 1920 dhe 1930), seria Eichholtz Carlisle karakterizohet nga forma këndore dhe një dizajn pa zbukurime dhe dekorime. Përziejeni me ndriçimin dhe mobiljet e dizajnit nga koleksioni Eichholtz për një stil të brendshëm të hijshëm dhe të veçantë.