FEBO ARMCHAIR

L0

Febo është një familje divanesh dhe kolltuqesh që mbart me vete kujtimin e një modeli tradicional të dalluar nga një mbrapa e madhe mbështjellëse pa mbështetëse për krah.

55 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Divanët vijnë në dy madhësi: një më i vogël me jastëk ulësesh të ulët ose të lartë dhe një më i madh. Familja kompletohet nga kolltuqe elegante të dalluara nga pjesa e pasme që mund të jenë të ulëta ose të larta ose pak a shumë mbështjellëse. Këto janë në dispozicion në një material të vetëm, në pëlhurë ose lëkurë, me qepje të dukshme batanije.