MIRROR ARAYNA

L0

Pasqyra Arayna është njëkohësisht një pasqyrë funksionale me gjatësi të plotë dhe një aksesor i mrekullueshëm për korridorin ose dhomën tuaj të gjumit.

81 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Eiccholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo bukuri klasike përmban një pasqyrë të pjerrët në një kornizë të lakuar butësisht me një fund të zi në piano.