Table Lamp Wang Gold

Llamba e tryezës Wang me pamjes e saj industriale të fenerëve që u përdorën në fillim të viteve 1900 nga rojet që patrulluan fabrikat pas errësirës.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Llamba e tryezës Wang me pamjes e saj industriale të fenerëve që u përdorën në fillim të viteve 1900 nga rojet që patrulluan fabrikat pas errësirës. Fillimisht këto fenerë mbaheshin nga doreza, por ky version bashkëkohor është krijuar si një llambë tavoline. Ka një përfundim të artë dhe një nuancë qelqi tymi.