Sofa Polaris

L0

Sofa qetësuese Polaris është e veshur me kujdes me kadife të fortë, por të butë. Ai qëndron në këmbë të zeza të forta dhe përmban një kurriz elektoral të lakuar me detaje të qepura. Jashtëzakonisht komode dhe shumë shik.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

NGJITJE STILI DHE KOMFORTI I QET

Seria e hollë Polaris nga Eichholtz ju ofron kombinimin perfekt të stilit, komoditetit, prakticitetit dhe jetëgjatësisë. Detajet e qepura krijojnë një efekt të tubuar të konturuar duke shtuar dimensionin e modelit të kushtueshëm. Kombinoje me ndriçim luksoz dhe mobilje modeli nga koleksioni Eichholtz për një brendshme klasike ose bashkëkohore.