Coffee Table Galaxy Set.6

Tavolina Galaxy, Set me 6 pjesë, në ngjyrë ari dhe sipëfaqe mermeri.

SKU: 111050 Kategoritë: , , ,
Brandet: Eichholtz
Materiale Stainless steel | Stainless steel
Ngjyra Gold finish | black marble
Dimensione 123 x 141 x H. 45,5 cm| 69 x 60 x H. 45,5 cm

Përshkrim

Tavolina Galaxy, Set me 6 pjesë, në ngjyrë ari dhe sipëfaqe mermeri.