COFFEE TABLE TOMASSO

L0

Krijoni një atmosferë mbretërore në shtëpinë tuaj me tryezën e kafesë Tomasso të klasit të parë.

83 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke shfaqur këmbët e përfunduara prej bronzi të errëta në formën e degëve dhe një tryezë elegante në formë kapsule prej mermeri origjinal italian, kjo pjesë mahnitëse e mobiljeve është një përshtatje e përkryer për brendshme klasike dhe eklektike.