Side Table Taro S.2

L0

Jepini shtëpisë tuaj një prekje të stilit art deco me kompletin e Tabelave Anësore Taro.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky set elegant përmban dy pjesë, duke ofruar të njëjtën pamje në dy madhësi të ndryshme. Me kornizat e tyre të përfunduara prej ari gjashtëkëndëshe dhe sipërfaqet e tryezës së mermerit të zi ato shkojnë perfekte me skemat e brendshme joshëse. Përdorni ato veçmas ose çiftoni së bashku për një simetri të habitshme të stilit.