Xilos

L0

Dy tryeza të rrumbullakëta, një drejtkëndëshe dhe një katrore të ulët. Versioni me majën drejtkëndëshe mund të sigurohet me këmbë të pjerrëta paralele me njëra-tjetrën; në versionin katror këmbët që formojnë një kryq, si në rastin e tryezës së rrumbullakët.

468 Views

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Dy tryeza të rrumbullakëta, një drejtkëndëshe dhe një katrore të ulët. Versioni me majën drejtkëndëshe mund të sigurohet me këmbë të pjerrëta paralele me njëra-tjetrën; në versionin katror këmbët që formojnë një kryq, si në rastin e tryezës së rrumbullakët.