Basket Bed

L0

Shtrati Basket është krijuar nga kalibrimi i formave të mëdha me linja të buta, mbështjellëse.

Kategoritë: ,
Brandet: Bonaldo
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky është një shtrat dopio i mbuluar me pëlhurë oselëkurë, plotësisht i lëvizshëm. Ekzistojnë shumë variacione në dizajn. Ajo ka një hapësirë shtesë e vlefshme mund të fitohet për ruajtjen e batanijeve, jastëkëve dhe gjithçka që nevojitet për dhomën e gjumit, gjithashtu ka një mekanizëm veprimi të dyfishtë që lejon ngritjen e plotë të sipërfaqes së shtratit për të lehtësuar  pastrimin e shtratit.t.