Owen Bed

L0

Dizajni i Owen është, në të njëjtën kohë, i rehatshëm dhe i rafinuar, i thjeshtë dhe mikpritës.

Kategoritë: ,
Brandet: Bonaldo
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Owen është një shtrat dopio me linja të pastra dhe të përjetshme që mund të përfshihen në çdo kontekst pa prishur thelbin e tij. Të vendosura në mënyrë të rregullt në një ekuilibër vizual, vëllimet e bollshme të kufirit,  përmirësojnë linjat thelbësore të kornizës së shtratit. Mbulesa e lëvizshme është bërë prej pëlhure ose lëkure. Këmbët janë në metal, të disponueshme në ngjyra të ndryshme.