Limit Bed

L0

Shtrat me kornizë të mbushur dhe kufje, pëlhurë ose lëkurë të lëvizshme.

198 Views
Kategoritë: , , ,
Brandet: Papadatos
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Korniza mund të çmontohet. Këmbët janë përfunduar në INOX.