Ann Bed

L0

ANN KREVEL – NGA PAPADATOS VINI N D DIMENSIONE TIF NDRYSHME DHE ME SHUM SHUM Pëlhura ose Lëkurë (MBLEDHJE TEM LEHT)

216 Views
Kategoritë: , , ,
Brandet: Papadatos
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

ANN KREVEL – NGA PAPADATOS VINI N D DIMENSIONE TIF NDRYSHME DHE ME SHUM SHUM Pëlhura ose Lëkurë (MBLEDHJE TEM LEHT)