AWA

L0

Tavolinë elegante asimetrike e krijuar për tu vendosur pranë divanit ose krevatit.

122 Views

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Forma plastike shfrytëzon vetitë e Cristalplant, një material i rafinuar dhe sensual me një sipërfaqe të butë prekëse që është gjithashtu e fortë dhe jashtëzakonisht praktike.