Servogiro

L0

Dizajn elegant, bashkëkohor për një tryezë kafeje që nuk ka frikë të ngulisë një ndjenjë retro.

84 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Versioni katror quhet Servoquadro dhe versioni i rrumbullakët Servogiro. Korniza është projektuar për të mbështjellë vendin e divanit dhe për të bërë një plotësues të vlefshëm për çdo zonë të ftohtë.