EILEEN SMALL TABLE

L0

Tavolina për shumë qëllime me një ose dy maja në lartësi të ndryshme dhe një frymë të sofistikuar të gjallë në varësi të përfundimeve.

79 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ka shumë kombinime të fuqishme grafike të sipërfaqeve dhe kornizave: mermer, dru, xham dhe llak për të parët, krom dhe llak, madje edhe me ngjyra, për të dytët. Interpretime të ndryshme i bëjnë ato zgjedhjen ideale për disa rregullime që mund të jenë rigoroze ose dinamike.