COFFEE TABLE MAGNUM

L0

Me bazën e saj të lëmuar të çelikut të pandryshkshëm dhe tryezën e rimeso të zezë me panele të zezë, tavolina e kafesë Magnum shton tërheqjen origjinale të stilistëve në hapësirën tuaj të jetesës.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me bazën e saj të lëmuar të çelikut të pandryshkshëm dhe tryezën e rimeso të zezë me panele të zezë, tavolina e kafesë Magnum shton tërheqjen origjinale të stilistëve në hapësirën tuaj të jetesës.