Amelia Dining Table

L0

Linja të pastra, me një prekje të ngrohtësisë. Alumini & Druri Ky koleksion ju tërheq me thjeshtësinë e dizajnit të tij dhe ju fiton me komoditetin e saj ekstrem.

178 Views

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Linja të pastra, me një prekje të ngrohtësisë. Alumini & Druri Ky koleksion ju tërheq me thjeshtësinë e dizajnit të tij dhe ju fiton me komoditetin e saj ekstrem. Një koleksion për çdo hapësirë të jashtme, nga një hotel me 5 * në një kafene me pamje nga deti