Dining Table Remington Ø 152 CM

L0

Rimeso e larë e rrumbullakët e lisit Remington Dining Table është pjesa ideale e mobiljeve për të organizuar një aheng të lartë çaji ose darke ose për të argëtuar familjen dhe miqtë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

PROJEKTIMI RETRO ME VOOZIMIN E VESHJEVE TIN VJETRAVE Kujton mobiljet e dizajnit danez nga vitet 1950, seria Eichholtz Washed Oak Veneer i jep brendësisë së shtëpisë tuaj një pamje dhe ndjenjë të vërtetë retro. Kombinoje me modele të stilit të cilësisë së mirë nga koleksioni Eichholtz për një rregullim të plotë dhe harmonik të mobiljeve.