Soffio

L0

E lehtë, thelbësore, e zgjuar: Soffio formon me një prekje delikate dhe shkathtësi të zgjuar.

175 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Korniza e saj, e bërë nga bojëra alumini në cilëndo nga 20 ngjyrat e koleksionit, përmban vëllime minimale të dizajnuara mirë. Këmbët me seksion trekëndësh formojnë qoshe me një mprehtësi të ngjashme me diamantin dhe mbështesin majën në fund të llakuar me dru mat. Ajo vjen në 5 gjerësi, ndërsa gjatësitë mund të bëhen me porosi: ose në 3 metra për versionin fiks dhe gjithsej 3,6 metra për versionin zgjatues.