MIRTO CONSOLE TABLE

L0

Një variant katror dhe tre tavolina drejtkëndëshe. Këto janë versione të ndryshme të tryezës Mirto, të dizajnuara fillimisht për përdorim në natyrë që tani ka gjetur brenda me pamjen e saj formale precize.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Komponentët karakterizohen nga një dizajn i thjeshtë me trashësi të zvogëluar që ofron detaje specifike dhe një gamë të gjerë materialesh dhe përfundimesh. Pjesët e sipërme të tryezave variojnë nga pasqyrimet e qelqit deri te mermerët kompaktë mbi kokrra dhe ngjyra të ndryshme të drurit. Kombinimet e strukturës krijojnë një larmi zgjidhjesh, duke përfshirë gjithashtu të zezën dhe të bardhën monokromatike.