Aliante Sofa

““Koleksioni Aliante është një sistem ndenjëse modular që shpreh, duke filluar nga emri që do të thotë “”rrëshqitës”” në italisht, koncepti i rrjedhshmërisë dhe fleksibilitetit,
në dukje pa gravitet.”””

Kategoritë: , Tag:
Brandet: Bonaldo
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

““Koleksioni Aliante është një sistem ndenjëse modular që shpreh, duke filluar nga emri që do të thotë “”rrëshqitës”” në italisht, koncepti i rrjedhshmërisë dhe fleksibilitetit,
në dukje pa gravitet.”””