New York Suite

L0

Modeli i ri i koleksionit New York nga Sergio Bicego ruan akoma një shpirt bashkëkohor dhe një shpirt të përjetshëm.

95 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Jastëkët e mbushur me tegela lë të kuptohet për një elegancë retro dhe një atmosferë nostalgjike, megjithatë i gjithë dizajni është futuristik. Në të njëjtën kohë joshja metropolitane rritet nga forma gjashtëkëndore e kornizës që mbështetet në këmbët e shufrave të holla të çelikut. Suita e Nju Jorkut është e butë dhe mikpritëse edhe në versionet më të vogla të tilla si karrigia e rri kot maxi dhe divani 155 cm i cili vendos dy persona në mënyrë të qetë dhe është veçanërisht interesant për projektet e kontratës.