TUFTY TIME SOFA

L0

Ishte viti 2005, dhe stilistja Patricia Urquiola, tha: “Doja të hidhja një vështrim të ri në stilet capitonné dhe Chesterfield, me një riinterpretim të veçantë të viteve 1960 dhe 1970, të cilat unë i dua”.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një shprehje e stilit Chesterfield dhe capitonné, Tufty-Time i modernizon ato me një mënyrë jetese të lirë dhe të rastësishme. Sistemi gjen përgjigje efektive për temat e modularitetit, komoditetit dhe mbulesave të lëvizshme duke formuar elementë të ndryshëm që krijojnë divane tradicionale lineare, divane qoshe, kompozime në formë gadishulli dhe elementë ishulli që lejojnë ulje në 360 shkallë. Tapiceri në pëlhurë ose lëkurë ndahet në sheshe të mëdha që bashkohen me palosje, të shpuara në versionin prej lëkure.