Time

L0

Elegancë e cilësisë së mirë me një shpirt modern. Koha ofron një pamje moderne të divanit tradicional.

144 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

Përshkrim

Elegancë e cilësisë së mirë me një shpirt modern. Koha ofron një pamje moderne të divanit tradicional. Të hijshme dhe me përmasa mesatare, format e saj i japin një hijeshi çdo dhome. Krahu i krahut dhe baza e tij i japin asaj një pamje elegante dhe të hollë. Këmbët prej druri të ngurtë kanë një përfundim druri ose janë në dispozicion në ngjyrat e llakut mat të koleksionit. Mbështetësja e zakonshme ose e mbushur me tegela mund të plotësohet me mbështetëse cilindrike. Gama e gjerë e moduleve është perfekte për të krijuar një larmi të madhe kombinimesh. Gjithashtu i disponueshëm në versionin e shtratit me një strukturë në këmbë.