2019-2020

Investimi në Makineri-Përmisimi në Teknologji Besnik i politikës së saj të investimeve, Veko investon në  linjen e re, të teknologjisë më të fundit të makinerive në përpunimin e drurit. “ Makineria e Impregnimit me Presionit të Drurit’’ Blerjet dhe përmisimi në makineri janë cdo vit në rritje, të cilat përbëjnë një përqindje të madhe të […]

2017-2018

Zgjeron aktivitetin duke investuar në linjën e re të prodhimit Veko Panel Prodhimi i produkteve të çertifikuara, tashmë zgjerohet edhe me prodhimin e paneleve prej druri masiv të cilësisë së lartë, duke konsoliduar kështu më tej pozitën e Grupit VEKO në tregun vendas, por dhe të rajonit më të gjerë gjeografik, në fushën e tregtimit […]

2014-2015

Krijimi i D-Concept, sot VEKO Concept Sjell në Shqipëri një tjetër koncept për dizajimin e ambjenteve te brënshme dhe të jashtme, Veko Concept Përvoja multi-dimensionale dhe koncepti i sofistikuar për dekorimin dhe dizajnin përbëjnë asetet primare të Veko Concept. Përfaqësues i firmave më të njohura në sektorin e design-it, në një ekspozitë unike 1500 m² […]

2012

Zgjeron aktivitetin duke investuar në linjën e re të prodhimit Veko Pelets Me inagurimin e një linje bashkëkohore për riciklimin e mbetjeve nga përpunimi i drurit, prodhon dhe disponon në tregun vendas dhe të rajonit më të gjerë biokarburantin – pellets të cilësisë superiore.

2010

Zgjeron aktivitetin duke investuar në tregun e laminateve dhe parketeve E specializuar në fushën e parketeve, Flooreco e cila tashmë e emëruar VEKO FLOOR, është e para kompani që krijon standarde novatore në tregun vendas, përfaqëson kompanitë më të mëdha evropiane të këtij sektori dhe prezantohet përmes një ekspozite unike bashkëkohore 550 m².

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X