WINE CABINET MARTINI BIANCO

L0

Frymëzuar nga dollapët e pijeve antike të fushatës

Out of stock

Kategoritë: ,
Brandet: Eiccholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Martini Bianco Wine Cabinet ofron një mbajtëse integrale të qelqit, një raft magazinimi për shishet e verës, pesë rafte dhe dy sirtarë.