Zio Buffet

L0

Vendi i përsosur për të ruajtur dokumente serioze, fotografi të dashura dhe pjesë të kujtimeve të kaluara, Zio nga Marcel Wanders përcjell një pamje solide, të stilit të lartë me një prekje të gjallërisë.

154 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Besojeni me çdo gjë: do të mbrojë thesaret tuaja më të mira dhe do të mbështesë vazo lulesh ose çelësat e makinës.