ALCOR CONSOLE UNIT

L0

Në dispozicion në një madhësi më të madhe ose më të vogël dhe dy lartësi të ndryshme, të mesme dhe të larta, këto konzolla zgjidhin çdo nevojë për ruajtje me ndihmën e sirtarëve të saj.

127 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Në dispozicion në një madhësi më të madhe ose më të vogël dhe dy lartësi të ndryshme, të mesme dhe të larta, këto konzolla zgjidhin çdo nevojë për ruajtje me ndihmën e sirtarëve të saj.