Liago Storage Unit

L0

Kjo mobilje duket sikur është pjesë e arkitekturës, platforma, shtylla mbështetëse, që përmbajnë anë, hapësira të mbyllura – si ndërtesa dhe tarraca të mëdha që hapen.

120 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo mobilje duket sikur është pjesë e arkitekturës, platforma, shtylla mbështetëse, që përmbajnë anë, hapësira të mbyllura – si ndërtesa dhe tarraca të mëdha që hapen.