Wardrobe Tratto

Minimalizmi dhe funksionaliteti estetik janë një kombinim i pakrahasueshëm.

SKU: CS2.BD718 Kategoritë: , Tag:
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Minimalizmi dhe funksionaliteti estetik janë një kombinim i pakrahasueshëm. Suksesi i kësaj gardërobë qëndron në thjeshtësinë e saj dhe në fuqinë e linjave të saj minimale. Tratto integron dhe përzien pjesët e derës duke gdhendur dorezën jashtë panelit. I futur vertikalisht pranë skajit të derës, ai ofron një kapje të mirë.