Sipario

L0

Perdet shpërndahen për të zbuluar elegancën, rregullin dhe përsosjen në skenë.

215 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Sipario përbëhet nga module veshjet pa dyer që mund të bashkohen pa kufizime për t’iu përshtatur kërkesave individuale praktike dhe preferencave estetike. Në versionin e përshtatur, grupi i gjerë i përfundimeve përmirësohet nga një kornizë e gjerë që i jep marrëveshjes një tërheqje edhe më të ngrohtë dhe më të sofistikuar. Për të përmbushur çdo kërkesë, gama e aksesorëve tanë të brendshëm është e njëjtë në dispozicion për veshjet tona.