Island

L0

Moduli Ishull duket si një oaz i ëndërruar në mes të dhomës: një ishull për shëtitje në dollapët që evokojnë orenditë më ekskluzive të butikut, drejtpërdrejt në detin e shtëpisë tuaj.

206 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Falë mundësisë për t’u pajisur me vizatime, rafte dhe mbajtëse këpucësh, është një strehë e dobishme dhe e gjithanshme për çdo lloj garde obe; për më tepër, ofron hapësirë për bizhuteritë dhe gjërat e vlefshme, ose për kujtime emocionale dhe të thjeshta, por të pavlefshme, për të qetësuar me kujdes mbi një rreshtim prej lëkure sintetike, brenda një dollapi elegant me ekran që përmban në mënyrë të qetë dhe mbron thesarin tuaj më të çmuar