Wardrobe Milano

Sikur të ishin rregulluar në një butik personal, objektet dhe veshjet tuaja duhet të zgjerohen dhe të ekspozohen me elegancë dhe rregull.

SKU: milano-jm Kategoritë: , Tag:
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Sikur të ishin rregulluar në një butik personal, objektet dhe veshjet tuaja duhet të zgjerohen dhe të ekspozohen me elegancë dhe rregull. Dyert e xhamit, të përcaktuara nga një kornizë ngjyrë kafe Gunmetal ose e metalizuar, nisen dhe shtojnë një prekje përfundimtare të aranzhimeve. Aksesorët e dukshëm të brendshëm tregojnë aftësinë e tyre të madhe për të organizuar në mënyrë efikase hapësirat me stil. Dyert e varura vijnë me mentesha të posaçme që mund të hapen në një kënd 180 °.