VOL AU VENT

L0

Karakteri i tij dallues, copa të vetme materiale, si në lëkurë ashtu edhe në pëlhurë, lejon që ajo të vendoset krahas një larmie të madhe tryezash, të cilat nuk janë domosdoshmërisht moderne.

57 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kur gjithçka thuhet dhe bëhet, linjat e saj luhaten midis kujtesës dhe modernitetit, dhe vëllimet e saj midis mashtrimit dhe hollësisë. Mbulesa është e lëvizshme, e mbushur me një copë të vetme shkumë të stampuar, dhe vjen në dy madhësi të ndryshme. Versioni më i madh mund të jetë i pajisur me armrests.