Margi Armchair

L0

Një kolltuk karakterizohet nga kthesat e saj dhe vijat rrjedhëse.

190 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me sa duket është bërë nga guaska poliuretani dhe këmbët prej druri të ngurtë. Lidhja midis traditës dhe modernitetit