Chandelier Amazone S

L0

Ndriçoni brendësinë tuaj me stil me llambadarët magjepsëse Amazone.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E ndezur ose e pandriçuar, me dizajnin e saj të xhamit kristal të ndezur kjo llambë shkëlqyese do të ndriçojë çdo hapësirë në shtëpinë tuaj. Kristalet drejtkëndëshe vezulluese varen nga nivele të ndryshme, duke kapur dhe duke thyer dritën për të krijuar modele dramatike në sipërfaqet përreth.